Prodajni partner


slo häufig

Ali Celosten paket zavarovanja potovanja vključuje tudi zavarovanje odpovedi potovanja za nevračljive storitve?

V primeru nenastopa potovanja zagotovimo nadomestilo za 100 % stroškov odpovedi potovanja za nevračljive storitve kakor tudi za vsakič veljavne deleže odpovedi drugih storitev.

Ali je mogoče po rezervaciji potovanja še vedno skleniti potovalno zavarovanje z zavarovanjem odpovedi potovanja?

Da, v primeru sklenitve zavarovanj po rezervaciji potovanja začne zavarovanje odpovedi potovanja veljati šele 10. dan po sklenitvi zavarovanja (izjeme so smrt, nesreča ali naravne nesreče). Najbolje je, da se rezervacija potovanja in sklenitev zavarovanja izvedeta na isti dan.

Kako se določi cena potovanja?

Naša cena potovanja zajema celoten znesek za rezervirano potovanje/let/nastanitev (skupaj z morebitnimi stroški rezervacije).

Kaj lahko naredim v primeru poškodbe?

Informacije o tem najdete v razdelku „Prijava poškodbe“.
V nujnih primeri pokličite tel. št. +386 1 47 57 117, 24 ur na dan

Za dodatne informacije se obrnite na servisni center skupine Generali v Ljubljani:

tel. 080 70 77 ali 01 47 57 100

Kdo predstavlja zavarovalnico Europäische Reiseversicherung AG?

Zavarovalnica Europäische Reiseversicherung AG je z 2,1 milijona strankami in več kot 60-odstotnim deležem na trgu največja potovalna zavarovalnica v Avstriji. Leta 2010 smo obravnavali 35.767 poškodbenih primerov, od tega 1.564 nujnih in 599 okrevanj. Zaradi sodelovanja z največjim ponudnikom asistenčnih storitev na svetu, podjetjem Europe Assistance, ki ima 275 pisarn v 208 državah in območjih, lahko strankam zagotovimo usposobljeno in hitro pomoč 24 ur na dan. Paleta storitev zajema vse: od turističnih zavarovanj v Avstriji in tujini, 11-letnega potovalnega zavarovanja do modularnih zavarovalnih paketov za podjetnike s službenimi potovanji. Kot podjetje skupine Generali Gruppe v Avstriji sodi zavarovalnica Europäische Reiseversicherung v skupino Generali Group, ki je prisotna po vsem svetu.

S premijskimi zneski, ki presegajo 73 milijard evrov, je Generali Group ena največjih zavarovalniških skupin v Evropi in vodilna evropska zavarovalnica na področju sklepanja življenjskih zavarovanj. Z več kot 85.000 sodelavkami in sodelavci po vsem svetu in 70 milijoni strankami v več kot 60 državah zaseda skupina vodilni položaj na zahodnoevropskih trgih in pridobiva vedno večji pomeni tudi v vzhodni Evropi in Aziji.

Matična družba Assicurazioni Generali kotira na milanski borzi (GASI.MI, G.IM) in razpolaga z bonitetno oceno AA bonitetne agencije Standard & Poor in bonitetno oceno Aa3 bonitetne agencije Moody’s.