Podjetje


Podjetje & mreža

Europäische Reiseversicherung AG

Smo sposobni zagotoviti celovite storitve v sodelovanju z našim matičnim podjetjem, podružnicami in partnerji po vsem svetu. Europäische Reiseversicherung AG je vodilna avstrijska zavarovalnica za turistiche zavarovalne produkte.


S sodelovanjem z GENERALI Zavarovalnica d.d. Ljubljana lahko med drugim ponudimo obdelavo škodnih zahtevkov v Sloveniji. Profesionalno, hitro in v slovenskem jeziku.
Naš večinski delničar s 74,99 odstotki je družba Generali Versicherung AG, tretja največja zavarovalnica v Avstriji. Je del skupine Generali, neodvisne italijanske skupine podjetij z močno mednarodno prisotnostjo. Ustanovljena je bila leta 1831, je ena izmed vodilnih svetovnih zavarovalniških skupin in je s premijskimi zneski več kot 70 milijard v letu 2016 zastopana v več kot 60 državah. Z več kot 74.000 sodelavkami in sodelavci po vsem svetu in 55 milijoni strank zaseda skupina Generali vodilni položaj na zahodnoevropskih trgih in pridobiva vedno večji pomeni tudi v srednji in vzhodni Evropi ter Aziji. Na lestvici kanadskega podjetja za tržne raziskave "Corporate Knights" je bila skupina Generali Group leta 2017 eno izmed najbolj trajnostnih podjetjih na svetu. www.generali.at