Povratna informacija in pritožba


Povratna informacija in pritožba

Pritožba

Samo z izmenjavo izkušenj z našimi strankami lahko nenehno izboljšujemo svoje produkte in servisne storitve!

Izkoristite možnost, da nam zaupate svoje težave ali pritožbe, in sicer po e-pošti na naslov našega pritožbenega organa (beschwerde@europaeische.at) ali z dopisom po klasični pošti (Europäische Reiseversicherung AG, z.Hd. Beschwerdestelle, Kratochwjlestraße 4, 1220 Wien).

V vsakem primeru navedite svoje osebne podatke. Več informacij kot nam posredujete (številka police in/ali škode itd.), toliko bolje in bolj individualno se lahko posvetimo vaši težavi.

Informacije o postopku obdelave pritožbe

Za nas je pomembno, da vam nudimo prvovrstne storitve!
Zbiramo potrebne informacije za razjasnitev vaše pritožbe. Zaradi varstva podatkov bomo morda dodatno preverili identiteto osebe, ki je podala pritožbo. Sporočili vam bomo (če bo potrebno), ali za obdelavo potrebujemo dodatne informacije in katere.

Pritožbo bomo nemudoma obdelali. Rok za obdelavo praviloma ne presega 5 delovnih dni po prejemu vseh informacij, potrebnih za obdelavo. Če so za odgovor na pritožbo potrebne dodatna preverjanja ali ovrednotenja, lahko pride do zamud. V tem primeru boste na vašo pritožbo prejeli vmesno poročilo in (če je mogoče) podatek o tem, kdaj lahko računate na naš dokončni odgovor.

Če vaši pritožbi ne bomo v celoti ugodili, vam bomo posredovali podrobnejšo utemeljitev naše odločitve.
Če z našim odgovorom na pritožbo ne boste zadovoljni, so nadaljnje možnosti za reševanje vašega nezadovoljstva naslednje:

  • Mediacijski center pri Slovenskem zavarovalnem združenju, Železna cesta 14, SI-1000 Ljubljana, telefon: +386 (0)1 300 93 81, elektronski naslov: irps@zav-zdruzenje.si, spletno mesto: www.zav-zdruzenje.si

Nacionalni nadzorni organ zavarovalnice je FMA avstrijski organ za nadzor finančnega trga (www.fma.gv.at), Otto-Wagner-Platz 5, 1090 Dunaj, Avstrija.

Nach oben