Prodajni partner


Dobro je vedeti

Kako lahko postanem prodajni partner?

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zanimanje glede prodajnega partnerstva z zavarovalnico Europäischen Reiseversicherung AG.

Če želimo z Vami skleniti sporazum o zastopstvu, potrebujemo še nekaj informacij o Vašem podjetju:

Pošljite nam izpolnjen obrazec na telefaks št. + 43 1 319 93 67 ali e-poštni naslov (info@europaeische.si).

Katera zavarovanja lahko prodajam?

Za potovanja znotraj države nudimo zdravstveno in nezgodno zaščito, celosten paket zavarovanja potovanja, zavarovanje za potovanja, zavarovanje odpovedi potovanja in počitniško zavarovanje (avtobus/vlak/avtomobil).

Katere prodajne poti lahko uporabim?

Potovalna zavarovanja zavarovalnice Europäischen se lahko sklenejo prek sistema CRS podjetja TRAVI (CETS) ali ORS ali preko našega pslovnega portala.

Zakaj ponuditi potovalno zavarovanje?

Veliko dopustnikov se ne zaveda, kakšnim nevarnosti so izpostavljeni zaradi nezadostnega zavarovanja in da lahko v primeru nesreče stroški zdravljenja celo ogrozijo njihov obstoj. Le obširno potovalno zavarovanje lahko Vaše stranke zavaruje pred temi posledicami.

Le stranke, ki so sklenile potovalno zavarovanje, ostanejo zaradi ustrezne pomoči tudi v nujnem primeru zadovoljne stranke!

S prodajo potovalnih zavarovanj boste povečali dobiček, laže dosegli cilje donosa in povečali gospodarski uspeh svojega podjetja.

Zakaj zavarovalnica Europäische Reiseversicherung?

Zaupajte zavarovanje svojih strank v roke vodilne zavarovalnice na avstrijskem trgu!

Več kot 100 let izkušenj z zavarovanji na potovanjih, takojšnja in ustrezna obravnava poškodb, zanesljivost, predvsem pa osebna skrb naredijo partnerstvo z zavarovalnico Europäische Reiseversicherung nekaj edinstvenega!

Prepričajte se o naših visokih standardih in kompetentnostih. Veselimo se partnerstva z Vami.