Potovanja v tujino


Celosten paket zavarovanja potovanja

Zavarovanje lahko sklenete v vaši turistični agenciji

Zanesljivo je zanesljivo – tudi pri načrtovanju potovanja. S storitvama za odpoved in varovanje potovanja je vaša zaščita popolna. Ne glede na to, ali potujete sami ali z družino, z letalom, ladjo, avtobusom, vlakom, avtomobilom, motorjem ali peš: naš Celosten zavarovalni paket združuje tako zavarovanje odpovedi potovanja kot tudi zavarovanje na potovanju ter dodatno še zavarovanje prtljage, kot posledico ter odgovornost zasebnika na potovanju na območju Evrope ali celega sveta!

Storitve in pogoji

Tukaj boste našli vse informacije o tem zavarovalnem produktu, kot so informativni list o zavarovalnem produktu, opis ugodnosti z zavarovalnimi prejemki in premijami, zavarovalni pogoji ter informacije o pravici do odstopa od pogodbe, možnostih reklamacije in obdelavi podatkov. 

Hiter pregled storitev

  • Odpoved potovanja
  • Prekinitev potovanja
  • Prtljaga
  • Iskanje in reševanje
  • Zdravstvene storitve v tujini, vklj. prevoz domov
  • Osebna odgovornost na potovanju
  • 24-urna-asistenca po vsem svetu

Pomoč zavarovalnice Evropsko

Za svoje potovanje je Dejan K. v osnovi sklenil potovalno zavarovanje pri zavarovalnici Evropsko – za rezerviran dopust v Grčiji pa je izbral celostni paket za varovanje potovanja. V soncu, plažah in morju pa kljub temu ne more uživati do zadnjega dne rezerviranega dopusta. Na poti iz svoje sobe v hotelsko vežo mu je spodrsnilo in je nesrečno padel. V bolnišnici do mu diagnosticirali zlom gležnja in ga oskrbeli. Nekaj dni pozneje mu je zavarovalnica Evropsko že priskrbela prevoz v Slovenijo, kjer bo deležen nadaljnje zdravstvene obravnave. Stroški za bolnišnico v tujini znašajo 6.155 evrov, povratni prevoz pa 8.776 evrov, tako da zavarovalnica Evropsko prevzame skupno 14.929 evrov stroškov za Dejana K.