Zavarovanje v tujini

Načrtujete potovanje za Kubo?

Ustrezno potovalno zavarovanje za Kubo

Pozor: Ne pozabite potrdil o zavarovanju za Kubo!

Za potovanje v države, za katere potrebujete vizum, kot je Kuba, je obvezno potrdilo o zavarovanju. To potrdilo lahko preprosto naročite pri družbi Evropsko turistično zavarovanje:

Pošljite e-sporočilo s

  • številko svoje police,
  • imeni zavarovanih oseb,
  • datumom potovanja
  • in podatkom o tem, za katero državo potrebujete dokument,

na naslov info@europaeische.si (na angleškem) in takoj boste na svoj e-naslov prejeli potrdilo, usklajeno s konzulatom posamezne države.

Top

Varno.Sproščeno.Na poti

Sklenitev potovalnega zavarovanja za Kubo ni obvezna za prejem vizuma. Glede na statistiko ima vsak 50. dopustnik škodni primer. Z eno samo zavarovalno polico lahko pokrijete škodo v vrednosti več tisoč evrov.

Pri potovanju na Kubo je zdravstveno zavarovanje za potovanja v tujino obvezno. Družba Evropsko turistično zavarovanje ponuja ustrezno zaščito za vaš dopust na Kubi. Seveda vsa naša potovalna zavarovanja ustrezajo zakonskim določilom za vstop v državo. Svoje individualno potovalno zavarovanje lahko sklenete povsem preprosto in udobno.

Huda avtomobilska nesreča pri izletu na Kubi

Aktualni primer za to, kako hitro se dolgo pričakovani dopust spremeni v neprijetno doživetje, se je zgodil Lukasu Schneiderju, ki je na Kubi doživel dramatično avtomobilsko nesrečo. Podrobnejše informacije o tem najdete tu.

Top